iPhone 6s Review

De iPhone 6s is door Apple nog niet gereleased. Na alle waarschijnlijkheid komt Apple in het najaar met de opvolger van de iPhone 6. het duurt nog even voordat hier op de pagina een betrouwbare iPhone 6s review te lezen is. De Onderstaande review is gebaseerd op enkele geruchten, dus niet op waarheden.

Apple heeft het wederom gepresteerd om een geweldig toestel te produceren. Het design is identiek aan zijn voorganger maar de veranderingen aan iPhone 6s, zijn intern gemaakt. Het toestel is krachtiger, sneller en is voorzien van de nieuwste iOS versie. Al met al is de iPhone 6s nu al de beste smartphone van 2015.

Beter dan het beste wat er al was

iPhone 6 was vorig jaar het beste wat er was, maar iPhone 6s is nog beter geworden. Aan de buitenkant is het niet waar te nemen want het design is één op één overgenomen van zijn voorganger. iPhone 6s heeft wederom een geweldig 4,7 inch Retina HD display en het heeft nu een schermresolutie van 1080p, het heeft eindelijk ook een Full HD schermresolutie. De afmetingen van iPhone 6s zijn 138.1 x 67 x 6.9 mm en het toestel weegt 129 gram. Onder de motorkap is een krachtige A9 processor gelegen in combinatie met een M9 coprocessor en de smartphone heeft 2GB werkgeheugen. iPhone 6s is de krachtigste smartphone die je nu kunt kopen.

iSight camera met optische beeldstabilisatie

alles wat al goed wat bij iPhone 6 is nu nog beter geworden bij iPhone 6s. Het toestel heeft nu namelijk ook optische beeldstabilisatie bij de iSight camera en dat zorgt er voor dat je de mooiste foto’s kunst maken met de populairste smartphone camera aller tijden. Optische beeldstabilisatie ontbrak bij iPhone 6 maar Apple heeft het wel bij de camera van iPhone 6s geïnstalleerd. iPhone 6s is de ideale smartphone en nu al verkozen tot de beste smartphone voor het aankomende jaar.


Comments are closed.

Back to Top ↑