Mogelijke release datum iPhone 6s

Apple is normaal gesproken heel traditioneel met het lanceren van nieuwe iPhones, maar het Amerikaanse bedrijf kan ook een keer afzien van de traditie en de smartphone in een andere maand onthullen. Apple heeft zelf nog op geen enkel gerucht gereageerd en dat zal het ook niet doen. Als we uitgaan van de traditie dan zal de iPhone 6s en iPhone 6s Plus begin september aangekondigd worden. Dit zou betekenen dat de nieuwe toestellen mogelijk begin oktober in Nederland verkrijgbaar zullen zijn.

Het gerucht gaat echter ook dat Apple van plan is om de iPhone 6s en iPhone 6s Plus een maand eerder dan normaal te onthullen. Er wordt in de geruchtenstroom gesproken over een mogelijke release datum eind augustus. Dit zou Apple doen om de concurrentie voor te blijven, want van 4 tot en met 9 september onthullen enkele fabrikanten nieuwe toestellen tijdens de IFA Berlijn. Tijdens de IFA in Berlijn gaat onder andere Samsung twee nieuwe toestellen lanceren en Apple wil waarschijnlijk Samsung voor zijn.

Als Apple in augustus de iPhone 6s en iPhone 6s Plus lanceert dan is het goed mogelijk dat de nieuwe toestellen medio september in Nederland verkrijgbaar zijn. Blijf op de hoogte van de release datum van de iPhone 6s door onze nieuwsblog te volgen.


Comments are closed.

Back to Top ↑