Nieuws

Geplaatst op maart 18th, 2015 | door Sophie Middelkamp

0

iPhone 6s voorzien van dual-lens

Het gerucht gaat rond dat Apple de iPhone 6s gaat voorzien van een dual-lens met optische zoom, althans volgens een anonieme bron in Taiwan. De geruchten met betrekking tot iPhone 6s wakkeren steeds meer aan, nu de iPhone 6 en iPhone 6 Plus alweer enige tijd verkrijgbaar zijn.

Hoewel er nog nauwelijks details over iPhone 6s bekend zijn, weten we vrijwel zeker dat Apple in het najaar met een nieuwe generatie van de iPhone komt. We spreken nu wel over iPhone 6s maar zelfs de naam van de volgende generatie is nog onzeker. In het geruchtencircuit wordt gesproken over iPhone 6s, iPhone 7 of misschien wel een hele andere naam zoals Apple Phone. Niets met betrekking tot de nieuwe smartphone van Apple is nog zeker.

De dual-lens krijgt niet alleen de optische zoom functie, het krijgt ook mede door de twee lenzen meer licht binnen waardoor de kwaliteit van de foto’s veel beter zal worden. Ten eerste omdat de beeldkwaliteit beter wordt met optische zoom in plaats van digitale zoom en ten tweede omdat de sensor nu meer licht krijgt zal de beeldkwaliteit drastisch verbeterd worden.

De mogelijke iPhone 6s wordt naar verluid in het najaar aangekondigd door Apple tijdens een speciaal georganiseerd evenement. Wanneer de exacte release datum is van iPhone 6s is nog niet bekend.
Comments are closed.

Back to Top ↑