Nieuws

Geplaatst op april 20th, 2015 | door Sophie Middelkamp

0

iPhone 6s krijgt mogelijk Force Touch

De geruchten dat Apple bezig is om Force Touch te integreren bij iPhone 6s worden al langer aangehaald. Nu zijn er nieuwe geruchten verschenen die mogelijk bevestigen dat Apple iPhone 6s inderdaad uit gaat rusten met Force Touch. Diverse analisten voorspellen een enorme omzet stijging voor de leverancier van force Touch en dat kan wel eens een zinspeling zijn dat de huidige leverancier TPK, ook de technologie mag gaan produceren voor iPhone 6s.

De nieuwe technologie wordt op dit moment al gebruikt bij Apple Watch en de laatste reeks van Apple’s MacBooks. Het is dus denkbaar dat Apple’s paradepaardje iPhone 6s en iPhone 6s Plus uitgerust gaan worden met Force Touch. De kosten om Force Touch bij iPhone 6s te implementeren zullen rond de 13 tot 14 euro liggen.

Force Touche is een technologie dat werkt door middel van sensoren, waarbij het display onderscheid kan maken tussen een licht tikje op het scherm en een harde druk. Hierdoor komen er meer functionaliteiten beschikbaar en hierdoor kunnen app-ontwikkelaars weer meer creativiteit gebruiken. Nu Force Touch beschikbaar is voor de Apple Watch is het bijna onmogelijk om te denken dat iPhone 6s niet uitgerust zou gaan worden met Force Touch.
Comments are closed.

Back to Top ↑