Nieuws

Geplaatst op juni 17th, 2015 | door Sophie Middelkamp

0

iPhone 6s in september verkrijgbaar

De geruchten met betrekking tot de release datum van de iPhone 6s en iPhone 6s Plus nemen in vogelvlucht toe. De afgelopen weken verschenen er verschillende geruchten over de mogelijke release datum van de nieuwe generatie. In een van de eerste geruchten werd melding gemaakt van een mogelijke officiële onthulling in augustus, maar andere geruchten spreken dit fel tegen.

De afgelopen jaren heeft Apple namelijk altijd in september de nieuwe iPhones onthuld en binnen enkele weken waren de nieuwe toestellen vrijwel overal te koop. Het gerucht gaat nu dat Apple voor 8 september aanstaande een Apple Event heeft gepland waar de iPhone 6s en iPhone 6s Plus officieel onthuld zullen worden.

Dit gerucht strookt met een bericht van Vodafone Duitsland. In een interne e-mail wijst Vodafone Duitsland haar medewerkers op diverse data in september die betrekking hebben op de voorverkoop en release van Apple’s nieuwe smartphones. Mogelijk start de voorverkoop al op 18 september in Duitsland en zijn de nieuwe toestellen verkrijgbaar vanaf 25 september.

In Nederland zullen de iPhone 6s en iPhone 6s Plus mogelijk een week later verkrijgbaar zijn. Nederland zit namelijk niet bij de eerste verscheping van de nieuwe toestellen, waar Duitsland en Frankrijk wel bij horen.
Comments are closed.

Back to Top ↑