Nieuws

Geplaatst op juli 7th, 2015 | door Sophie Middelkamp

0

iPhone 6s en 6s Plus moeten minimaal 50 miljoen keer over de toonbank

Begin september gaat Apple mogelijk de vermeende iPhone 6s en iPhone 6s Plus presenteren. De nieuwe toestellen van Apple moeten in het laatste kwartaal van dit jaar minimaal 50 miljoen keer over de toonbank gaan, althans volgens de gegevens van toeleveranciers.

Apple heeft zelf nog geen enkele voorspelling naar buiten gebracht en dat zou het Amerikaanse bedrijf ook nog niet doen want de iPhone 6s en iPhone 6s Plus moeten nog officieel gepresenteerd gaan worden. Het aantal exemplaren van 50 miljoen is enkel gebaseerd op gegevens van toeleveranciers van Apple.

Op dit moment is Apple begonnen met de productie van de nieuwe toestellen en mogelijk beginnen de leveranciers begin augustus met de massaproductie van de iPhone 6s en iPhone 6s Plus. Naar verluid gaan de toestellen er exact hetzelfde eruit zien als de iPhone 6 en iPhone 6 Plus. Mogelijk worden de nieuwe toestellen wel iets dikker en breder en dit komt doordat de iphone6s en iPhone 6s Plus uitgerust worden met Force Touch.

De Keynote van de aankomende generatie is waarschijnlijk begin september en de release datum van de nieuwe vlaggenschepen hoogstwaarschijnlijk medio september. Blijf op de hoogte omtrent het laatste Apple nieuws, de release datum, de Keynote enz. door deze pagina te volgen.
Comments are closed.

Back to Top ↑