iPhone 6s kopen

apple storeZodra Apple de iPhone 6s heeft gelanceerd zal het nieuwe toestel binnen afzienbare tijd verkrijgbaar zijn in Nederland. De iPhone 6s kun je dan direct na de release bestellen bij verschillende telecomproviders en andere aanbieders die de iPhone 6s te koop aanbieden. De iPhone 6s zal te koop zijn als los toestel maar ook in combinatie met een iPhone 6s abonnement.

Omdat de iPhone 6s Prijs een aanzienlijk bedrag is, kiezen de meeste mensen voor het afsluiten van een abonnement. Met een abonnement is de iPhone 6s voor iedereen verkrijgbaar, want de aanschafprijs wordt beduidend lager en er wordt maandelijks een bedrag betaald voor het toestel in het abonnement. Wil je voordelig beschikken over de iPhone 6s, koop het toestel dan in combinatie met een abonnement.

Waar in Nederland te koop

Elk jaar is herhaald het tafereel zich waarbij Apple fans al dagen, dan wel niet weken voor een Apple Store in de rij gaan staan om als een van de eerste de nieuwe iPhone te bemachtigen. Als je geduldig bent dan kun je gerust bij een Apple Store in de rij gaan staan, maar ben je niet geduldig en wil je eveneens als één van de eerste de iPhone 6s in handen hebben? Koop iPhone 6s online en krijg het toestel thuisbezorgd op de dag dat het verkrijgbaar is in Nederland.

De iPhone 6s is in Nederland verkrijgbaar bij de grote telecomproviders, maar ook bij telecom webwinkels kun je de smartphone kopen. Bekende telecom webwinkels in Nederland die elk jaar de iPhone 6s als één van de eerste aanbieden zijn Belsimpel, GSMwijzer en Studentmobiel. Wil je liever direct bij de telecomprovider een iPhone 6s aanschaffen dan kan dat natuurlijk ook. De iPhone 6s is sowieso verkrijgbaar bij T-Mobile, Vodafone, KPN en Hi.

De iPhone 6s is nog niet officieel aangekondigd en is nog niet verkrijgbaar in Nederland.


Comments are closed.

Back to Top ↑