iPhone 6s abonnement

iphone 6 en 6 plusHet heeft weer een jaar geduurd, maar Apple heeft eindelijk iPhone 6s onthuld. De nieuwe generatie iPhone is vanaf heden ook in Nederland verkrijgbaar en daar hebben heel veel mensen lang op moeten wachten. Aan de uitstraling van de smartphone is nauwelijks iets verandert, toch is het een compleet andere smartphone dan zijn voorganger. Apple heeft iPhone 6s voorzien van nieuwe krachtige hardware en de nieuwste versie van iOS.

Zoals gewoonlijk is de iPhone 6s redelijk aan de prijs. Een los toestel kopen is lang niet voor iedereen weggelegd, maar als je de nieuwe smartphone toch ontzettend graag in handen wilt hebben dan is het mogelijk om een iPhone 6s abonnement aan te schaffen. De iPhone 6s prijs die aan het toestel hangt zal je dan niet in één keer betalen. Een abonnement maakt de iPhone 6 bereikbaar voor iedereen.

Als je van plan bent een abonnement af te sluiten heb je de keuze uit een abonnement voor een periode van 12 of 24 maand. Uiteindelijk betaalt je dan de prijs van het toestel wel, maar dan verspreid over de contractduur van je abonnement. Een gratis iPhone 6s zal je niet krijgen bij een abonnement. Al die jaren dat telecomproviders dat hebben vermeld zijn we misleid en daarom staat er nu duidelijk wat je maandelijks voor het toestel betaalt.

Voor de beste prijs zit je goed bij iPhone6sprijs.net

Het zal je niet verbazen maar op iPhone6sprijs.net ben je aan het juiste adres voor de beste prijs voor je iPhone 6s en iPhone 6s Plus. Wij vergelijken alle prijzen van abonnementen bij verschillende telecomproviders en telecom webwinkels. Overzichtelijk op één website vind je nu de beste prijs voor je iPhone 6s.

De iPhone 6s is nog niet verkrijgbaar of officieel aangekondigd. Het is hierdoor nog niet mogelijk om de beste prijs op deze website te vinden.


Comments are closed.

Back to Top ↑